AVANTATGES DE FER-SE SOCI

REPRESENTACIO I DEFENSA DELS INTERESSOS DEL SECTOR DE L'AUTOMOCIO

ASTAVE defensa dels interessos del teu sector mitjançant el control de la legislació aplicable als tallers i venedors de vehicles i la millora en l’aplicació de les obligacions legislatives, tant les dictades per la Unió Europea: Directives i Reglaments, com les de l’Estat i de la nostra Comunitat Autònoma : Lleis, Decrets, Ordres i directrius internes d’interpretació normativa.

INFORMACIO I ASSESSORAMENT

Ser soci d’ASTAVE és estar ben informat de les últimes novetats legislatives i tècniques que afecten al teu l’àmbit empresarial; els canals utilitzats per fer-te arribar la informació són el correu electrònic i la pàgina web.

Alhora al ser soci d’ASTAVE disposaràs del servei d’atenció a l’associat amb assessorament específic relacionat amb qualsevol tema del sector; t’atenem mitjançant trucada telefònica, correu electrònic i/o visita personalitzada.

 

SERVEIS I TRAMITACIONS

Des d’ASTAVE s’anela  donar recolzament integral a les empreses associades  oferint  un ampli ventall de serveis on trobareu: assessories jurídica, administrativa, prevenció de riscos laborals, residus…Sempre apreus competitius i amb descomptes per les empreses associades.

FORMACIO I RECICLATGE

Estareu informats de la formació que es realitza tant oficials (Curs oficial de TRA, Prevencio de Riscos de Treballadors del Metall, Gasos Fluorats) com de reciclatge (GLP, Autadex…)

XARXA I TERRITORI

Ser d’ASTAVE et permet relacionar-te amb companys/es que comparteixen les mateixes inquietud i veure’t protegit davant les reivindicacions que afecten al teu sector.

Treballant plegats per un be comú, com és el progrés empresarial de les nostres comarques.