AUTOMOBILE TALKS «MODEL D’ELECTRIFICACIÓ I CAP A ON VA L’AUTOMOCIÓ» -PONENTS I INSCRIPCIÓ-

Núm. Reg.: 041                                                        Data: 01/03/2022

‘MODEL D’ELECTRIFICACIÓ I CAP A ON VA L’AUTOMOCIÓ’

Des de la Patronal Catalana de la Distribució d’Automoció, FECAVEM, considerem indispensable abordar el mercat del 2022-2023 des de les perspectives dels fabricants. Per aquest motiu, parlarà el Director General d’Anfac, el Sr. José López Tafall. També abordarem l’electrificació de la mobilitat urbana amb Carlos Sotelo, CEO de Silence, fabricant d’aquest producte. Així doncs, respondrem a dues qüestions principals: com hem d’afrontar l’any davant la falta de producte en el mercat i com hem d’entendre la mobilitat urbana amb l’electrificació.

L’acte el celebrarem a l’Auditori de Foment de Treball en format 100% presencial i també inclourà un networking previ amb un esmorzar per a tothom. És molt important aquest format presencial per reunir i fer sentir la veu, també per part dels fabricants, públicament.

Ponents

Aquesta nova jornada comptarà amb dos ponents de nivell i dues de les grans veus més acreditades en aquest àmbit:

José López Tafall, Director General Anfac: parlarà de la situació sobre com afrontar el mercat des de la visió de la patronal espanyola de fabricants de cotxes i camions.

Carlos Sotelo, CEO de Silence. Ens avançarà les novetats en electrificació i repercussió en la mobilitat urbana.

L’Automobile Talks se celebrarà el proper dijous 17 de març de 2022, a la seu de Foment del Treball (Via Laietana, 32 de Barcelona). Obertura de portes: 8:30h pel cafè+esmorzar // 9:30-11h: conferència. Aforament limitat, s’atendrà al rigorós ordre d’inscripció. Posterior a la inscripció, us facilitarem la confirmació de l’entrada.