AUTOMOBILE TALKS «DEBAT EN CLAU ELECTORAL SOBRE LA MOBILITAT A BARCELONA I LA SEVA REPERCUSSIÓ A LA RESTA DE MUNICIPIS AMB ZONES DE BAIXES EMISSIONS». 29.11.2022

Núm. Reg.: 155                                                        Data: 17/11/2022

Del 26 de novembre al 4 de desembre es celebra el Saló d’Ocasió a Barcelona al que participen empreses venedores de tota Catalunya, incloent-hi empreses associades d’ASTAVE.

Des de FECAVEM aprofitem aquest marc comercial per celebrar un nou Automobile Talks destinat a defensar la mobilitat individual amb el vehicle privat.

La defensa de la mobilitat individual amb el vehicle -la nostra eina de treball per la venda i pel taller- es fonamental en un moment en el que la creació de Zones de Baixes Emissions afectarà als municipis de més de 50.000 habitants (i voluntàriament als de més de 20.000 habitants) a partir de 01/01/2023.

Nou Automobile Talks des del Saló Ocasió

Com a Patronal Catalana de l’Automoció, Fecavem, i integrant el Gremi del Motor i la Mobilitat de Barcelona, volem liderar el primer debat sobre la mobilitat que haurà d’experimentar la capital catalana, Barcelona, i tota la seva àrea metropolitana en els propers anys. El 2023 se celebren eleccions muncipals i cal conèixer les propostes de tots els partits actuals representants en el consistori. Per això, debatrem amb ells i votarem en directe les propostes que més convencin. El debat/col·loqui serà moderat per la periodista Núria Casas i comptarà amb les valoracions tècniques del periodista i editor de Coche Global, Toni Fuentes. Emmarcats en el Saló Ocasió, serà una de les jornades estrella que celebrarem des de Fira Barcelona. La inscripció és gratuïta i properament donarem més detalls.

Coordenades

Dta: dimarts, 29 de novembre de 2022
Lloc: Recinte Firal de Montjuic – Palau de Congressos – Sala VIP | Avinguda Maria Cristina, S/N Barcelona

Hora: 10:00h Recepció i 10:30h Inici taula rodona.  Durada prevista: 1:30’

Qui participa? 

PSC – ALBERT BATLLE
ERC – MAX ZAÑARTU
JUNTS – FRANCINA VILA
BARCELONA PEL CANVI/VALENTS – EVA PARERA
CS – JAVIER HEREDERO
PP – ÓSCAR RAMÍREZ

Fecavem ha enviat la invitació a tots els partits polítics.
El periodista expert en mobilitat, ANTONI FUENTES (Coche Global), serà l’analista del debat
La periodista Núria Casas moderarà la sessió que comptarà amb quatre temàtiques que es podran votar en directe entre tots els assistents.

 

 

INSCRIU-TE