AUTOMOBILE TALKS “CAP A ON ANEM? ASPECTES CLAUS PER A LA PRESA DE DECISIONS DIRECTIVES PER A L’EXERCICI 2022”

Núm. Reg.: 006                                                        Data: 13/01/2022

Comencem l’any amb un nou Automobile Talks

          Cap a on anem? Aspectes claus per a la presa de decisions directives per a l’exercici 2022.

Comencem aquest 2022 posant el marcador a zero, és a dir, analitzant quins aspectes més rellevants marcaran el curs del món de la distribució automobilística a casa nostra. Per això, volem escoltar la veu dels experts i conèixer els darrers estudis realitzats en aquest camp. Us convidem al primer Automobile Talks del 2022 que, seguint la tendència marcada per la covid, comptarà amb doble format: presencial i virtual. Et detallem tot el que tenim preparat i et convidem a fer la teva inscripció!

Ponents / Participants

Agustí Garcia, Vicepresident del Gremi del Motor i la Patronal Faconauto

José Manuel López, Director comercial de MSI Iberia i analista amb més de 30 anys d’experiència Javier Garcia, Economista principal a la unitat d’Espanya i Portugal de BBVA Research. Entre altres responsabilitats, està a càrrec de l’anàlisi conjuntural i estructural del mercat de treball i del consum de les llars a Espanya.


                                      Dijous 27 de gener del 2022, de 9-10:30h

Format físic: Banco BBVA Plaça d’Antoni Maura, 6, 08003 Barcelona. (Heu de marcar en la inscripció que vindreu de forma presencial i acrediteu el Pass Covid).

Format híbrid: rebreu l’enllaç, 24h abans de la sessió.

PROGRAMA DE L’AUTOMOBILE TALKS 

 

9:00h. Agustí Garcia, Vicepresident del Gremi del Motor i la Patronal Faconauto: benvinguda i radiografia actual del sector. 

9:10h. Xavier Vila Fdez-Santacruz, Director Zona Catalunya del BBVA Consumer Finance. 

9:20. Juan Ramón Garcia, Economista principal a la unitat d’Espanya i Portugal de BBVA Research: presentarà les dades macroeconòmiques d’aquest 2022.

9:45h. José Manuel López, Director comercial de MSI Iberia i analista amb més de 30 anys d’experiència: presentarà les dades de previsió del sector de l’automoció per aquest 2022.

9:15h. Torn de preguntes obertes. Moderat per la periodista Núria Casas.

9:30h Finalització de l’acte.